vrei sa iti innoiesti mobilierul ? // doar suna: 0751 219 688
mobila la comanda bucuresti

Mobila la comanda Bucuresti
Despre High Class One

High Class One

High Class One este un producator de mobila la comanda, cu o experienta de peste 10 ani in producerea de mobilier. Incepand de la faza de proiectare - pe calculator, in 3D - si terminand cu producerea mobilierului in fabrica proprie, toate etapele derularii unui proiect se bazeaza pe trei indicatori: pricepere, experienta, seriozitate. Este de mentionat ca montarea mobilierului in spatiul destinat (si pentru care a fost proiectat) se face de catre o echipa de specialisti ai High Class One.

Targhetul societatii este de a acoperi intreaga plaja de servicii si produse necesare mobilarii locuintelor, sediilor de firma, spitalelor, bancilor, restaurantelor, magazinelor, etc. Calitatea materialelor, inovația și designul tehnic reprezintă baza modului nostru de lucru.

Bucătăriile și camerele de zi pe care le fabricăm rezultă dintr-o viziune clară: vrem produse care sunt frumoase și funcționale în același timp, în conformitate cu nevoile utilizatorilor lor. Procesele de producție High Class One ne permit să atingem cele mai înalte niveluri de calitate și fiabilitate, însă numai acestea nu ar fi suficiente. O piață competitivă, ca piața de mobilier, necesită profesionalism, competență și pasiune. În fiecare zi ne concentrăm pe aceste calități care ne inspiră și ne motivează, pentru că scopul nostru este precis și ambițios: satisfacția absolută a celor care aleg High Class One.

Mobila la comanda se realizeaza in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc). Mobila nu se afla pe stoc si, avand in vedere ca fiecare proiect este unic, nu va putem oferi preturi, nici macar orientative !

Executam mobilier numai la comanda si numai pentru Bucuresti sau imprejurimi !
Va multumim pentru intelegere !

De ce "mobila la comanda" ?

Achizitionarea de mobila la comanda are un atu imbatabil in comparatie cu mobilierul de serie, si anume - va fi PERSONALIZATA! Individualitate cu design modern! Astfel:

 • proiectarea si realizarea mobilierului se va face in functie de dimensiunile spatiului clientului
 • clientul poate veni cu propriile sale schite sau modele de mobilier pe care noi le vom folosi in proiectarea mobilierului
 • pe baza portofoliului nostru de lucrari si a experientei de peste 10 ani in productia de mobilier, noi venim in ajutorul clientului cu idei si propuneri care sa il ajute in alegerea mobilierului dorit
 • fiind realizat pe calculator, proiectul poate fi ajustat cu usurinta in functie de dorintele cumparatorului

Specificari importante

mobilier la comanda bucuresti - dressing cu usi glisante
Primii pasi catre mobila dorita ...

Pentru o estimare de pret si pentru realizarea mobilerului dorit, trebuie facuta o programare telefonica in prima etapa, si sa veniti la sediul firmei noastre cu cotele generale ale spatiului in care doriti sa realizati mobilierul. Detinem un program 3D pentru o vizualizare cat mai ampla a spatiului, cat mai aproape de realitate, iar pretul este generat pe loc de acest program, si este in functie de materialele alese :

 • PAL melaminat (marca Egger si Falco),
 • MDF vopsit,
 • PAL lucios (marca Fundermax),
 • lemn masiv (Italia),
 • PAL furniruit, etc.

si accesoriile dorite si alese de dvs - manere, balamale, glisiere, sisteme inchidere si deschidere usi si sertare, sisteme glisare usi, etc. - marca Blum si Hafele.

mobilier la comanda bucuresti
De la proiect la realitatea casei dvs

Pe tot parcursul derularii proiectului, clientul are un rol activ, participand la toate fazele realizarii. Dupa alegerea modelului dorit, piesele mobilierului sunt amplasate - virtual, pe calculator, - in diferite pozitii si configuratii in spatiul destinat, dand clientului posibilitatea de a decide cum sa arate in final mobila comandata.

Astfel, in cursul acestei etape pot interveni diverse modificari in proiect, in functie de spatiu si de inspiratia de moment a clientului; tocmai de aceea, fiecare proiect este UNIC, si nu se pot face estimari de pret inainte de a face o comanda.

mobilier la comanda bucuresti
Montarea mobilierului la comanda

Dupa realizarea mobilierului comandat, urmeaza faza finala, aceea a transportului si a instalarii la client, in spatiul destinat. Transportul si montarea propriu-zisa sunt gratuite, intrand in calculatia pretului final al mobilierului comandat.

Montarea mobilierului se va face de catre personalul specializat al firmei noastre, tinandu-se cont de toate specificatiile proiectului !

Ne gasiti si pe Facebook: mobilier la comanda

Prezentare 3D mobilier

Puteti vedea mai jos unele lucrari in faza de proiectare pe calculator. Acestea sunt prezentate in 3D si pot fi rotite cu mouse-ul la 360o.

Top Market Online

Magazin online de produse electronice, electrocasnice, mobila, casa.

 • Laptop, Tablete & Telefoane

  Gaming, Laptopuri, Gadgets, Telefoane mobile, Tablete

 • PC, Periferice & Software

  Boxe PC, Desktop PC, Imprimante & Scanere, Retelistica & Supraveghere, Monitoare PC, Periferice PC

 • TV, Electronice & Foto

  Aparate foto, SmartWatch, Televizoare, Navigatie GPS, Casti, Receptoare DVB-T, Consola DJ

 • Electrocasnice Mari

  Cuptoare, Cuptoare cu microunde, Hote, Plite, Aragazuri, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase

 • Electrocasnice Mici

  Aparate pentru bucatarie, Aspiratoare, Fiare & statii de calcat, Roboti de bucatarie, Storcatoare, Mixere, Blendere & Tocatoare

 • Casa & Gradina

  Chiuvete, Baterii, Iluminat & Electrice, Vase de gatit, Climatizare, Scule electrice & Unelte

 • Imbracaminte copii

  Haine fete, Haine baieti

 • Mobilier

  Mobila bucatarie, Mobila dormitor, Mobilier Office, Saltele, Accesorii Bucatarie

Site-uri asociate:

Mobila la comanda !

High Class One este un producator de mobila la comanda cu o experienta de peste 10 ani in proiectare si creare de mobilier.

Proiectam si executam mobila numai la comanda si numai pentru Bucuresti sau imprejurimi.