vrei sa iti innoiesti mobilierul ? // doar suna: 0751 219 688
dormitoare copii

Paturi copii
Dormitoare copii

High Class One

High Class One este un producator de dormitoare copii, incepand de la faza de proiectare - pe calculator, in 3D - si terminand cu producerea mobilierului in fabrica proprie.

Dormitoarele pentru copii se realizeaza in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc). Mobila nu se afla pe stoc si, avand in vedere ca fiecare proiect este unic, nu va putem oferi preturi, nici macar orientative !

Dormitorul copiilor trebuie sa fie in primul rand un spatiu sigur. Se recomanda montarea unor mecanisme de siguranta a ferestrelor daca e vorba de o camera situata la un etaj superior, acoperirea prizelor, fixarea de perete pentru mobila din dormitorul copiilor, sa nu cada la o utilizare mai energica.

Dulapul sau mobila suspendata ar trebui fixate in perete. In plus, ar trebui sa nu uitam ca in aceeasi camera copilul va ramane o vreme si dupa ce-o sa mai creasca. Designerii High Class One recomanda pentru mobila dormitor copii sa renuntam la teme cu supereroi la moda, mai ales ca produsele care gasesc in ton cu asemenea teme nu sunt de buna calitate si se vor demoda foarte repede.

Dormitoarele pentru copii reprezinta compoziții de mobilier care îndeplinesc numeroasele nevoi ale vieții de zi cu zi ale copiilor și tinerilor prin versatilitate și multifuncționalitate. Dormitoarele propuse de noi sunt soluții complete, bazate pe cunoașterea nevoilor celor mai tineri și a îngrijorării părinților, care transformă fiecare cerere în răspunsuri practice.

Toate modelele de Dormitoare copii prezentate mai jos au rolul de a va forma o imagine despre cum ar putea arata camera copilului dumneavoastra.

Fiecare model are sub imaginea sa un buton care va permite sa comandati dormitorul copiilor, avand ca tema unul din modelele prezentate de noi.

Atentie ! Nu este suficient sa trimiteti un formular de comanda, acesta are doar rolul de a ne arata modelul ales de dvs.

Vino la High Class One si comanda cu incredere mobila dormitorului copiilor. O comanda ferma trebuie sa inceapa cu un telefon la firma, pentru o programare: 0751 219 688

Dormitoare Copii la comanda

 • Dormitoare copii

  Dormitoare copii

 • Mobila camera copii

  Mobila camera copii

 • Camera copii

  Camera copii

 • Paturi copii

  Paturi copii

 • Mobilier copii

  Mobilier copii

 • Paturi pentru copii

  Paturi pentru copii

 • Amenajare camere copii

  Amenajare camere copii

 • Mobila copii

  Mobila copii

 • Birouri pentru copii

  Birouri pentru copii

 • Mobila dormitor ieftina

  Mobila dormitor ieftina

 • Mobila dormitor copii

  Mobila dormitor copii

 • Paturi suprapuse copii

  Paturi suprapuse copii

Mobila la comanda !

High Class One este un producator de mobila la comanda cu o experienta de peste 10 ani in proiectare si creare de mobilier.

Proiectam si executam mobila numai la comanda si numai pentru Bucuresti sau imprejurimi.