vrei sa iti innoiesti mobilierul ? // doar suna: 0751 219 688
mobila dormitor

Mobila dormitor
Dormitoare

High Class One

High Class One este un producator de mobila dormitor, incepand de la faza de proiectare - pe calculator, in 3D - si terminand cu producerea mobilierului in fabrica proprie.

Mobila dormitor se realizeaza in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc). Mobila nu se afla pe stoc si, avand in vedere ca fiecare proiect este unic, nu va putem oferi preturi, nici macar orientative !

În conceptul de mobilier actual, fiecare cameră trebuie să fie echipată cu toate elementele care fac un spațiu unic. Din acest motiv, zona de dormit merită, de asemenea, să aibă o organizare specifică, fără a acorda o importanță mai mică valorii estetice.

Zona de dormit este zona casei în care petreceți mult timp, nu numai pentru a dormi, dar și pentru a vă relaxa citind o carte bună sau uitându-vă la televizor. Stilul de viata modern impune ca acest mediu să fie primitor și bogat în elemente care creează atmosfera de interior, care favorizează sănătatea și cu o personalitate elegantă și sofisticată. Patul este unul dintre mobilierul principal al zonei de dormit; trebuie să fie confortabil, să aibă o estetică cu atenție la detalii, să fie făcut cu lemn fin și să fie plăcut la atingere.

Toate modelele de Mobila dormitor prezentate, au caracter orientativ, ajutandu-va sa va gasiti dormitorul dorit, atat ca aspect cat si ca functionalitate.

Fiecare model are sub imaginea sa un buton care va permite sa comandati dormitorul, avand ca tema unul din modelele prezentate de noi.

Atentie ! Nu este suficient sa trimiteti un formular de comanda, acesta are doar rolul de a ne arata modelul ales de dvs.

O comanda ferma trebuie sa inceapa cu un telefon la firma, pentru o programare: 0751 219 688

Mobila Dormitor la comanda

 • Dormitoare moderne

  Dormitoare moderne

 • Mobila dormitor

  Mobila dormitor

 • Dormitor complet

  Dormitor complet

 • Dulap dormitor

  Dulap dormitor

 • Amenajari dormitoare

  Amenajari dormitoare

 • Dormitoare

  Dormitoare

 • Pat dormitor

  Pat dormitor

 • Mobila de dormitoare

  Mobila de dormitoare

Mobila la comanda !

High Class One este un producator de mobila la comanda cu o experienta de peste 10 ani in proiectare si creare de mobilier.

Proiectam si executam mobila numai la comanda si numai pentru Bucuresti sau imprejurimi.