vrei sa iti innoiesti mobilierul ? // doar suna: 0751 219 688
mobila living

Living
Mobila living

High Class One

High Class One este un producator de mobila living, incepand de la faza de proiectare - pe calculator, in 3D - si terminand cu producerea mobilierului in fabrica proprie.

Mobila living se realizeaza in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc). Mobila nu se afla pe stoc si, avand in vedere ca fiecare proiect este unic, nu va putem oferi preturi, nici macar orientative !

Livingul este spatiul destinat relaxarii sau camera de oaspeti; de aceea trebuie sa fie mereu cald si primitor. Mobila living trebuie sa ofere o senzatie de relaxare, de primire, dar trebuie, in acelasi timp, sa poarte si amprenta personalitatii dvs.

De aceea nu trebuie sa va ganditi sa cumparati mobila living pentru o perioada scurta de timp. In momentul in care cumparati mobila o faceti pentru o perioada mai lunga asa ca trebuie sa stati departe de mobila living ieftina. Living room-ul sau sufrageria este cea mai reprezentativa camera a apartamentului sau casei.

Mobila living trebuie sa porneasca de la premisa că tot mobilierul trebuie să aibă un design rafinat și elegant, realizat de preferință din lemn masiv; piesele trebuie să fie caracterizate prin incrustatii și decorațiuni importante. Canapele trebuie să aibă o formă rotunjită, cu brățări prelucrate, acoperite cu piele sau piele intoarsa, sau cu țesături; pot fi două sau chiar mai multe, în funcție de dimensiunea camerei. De asemenea, puteți pune fotolii cu o culoare identică sau foarte asemănătoare cu cea a canapelelor, așezate în jurul unui șemineu, dacă există.

Chiar și într-un stil clasic decorațiunile de cameră sunt foarte importante, poate mai mult decât orice altceva. Mobila living, de fapt, trebuie îmbogățită cu ornamente clasice și accesorii importante, eventual pictate cu culorile aurului și argintului. Un sfeșnic frumos, o mică lucrare de artă și chiar un candelabru mare.

High Class One va invita sa parcurgeti galeria noastra de modele de living , iar in cazul in care aveti o alta idee, alaturi de designerii nostri, aceasta va fi transformata in realitate.

Toate modelele de mobila living prezentate mai jos au caracter orientativ; ele vin in intampinarea dumneavoastra, ajutandu-va sa va alegeti livingul care va reprezinta.

Fiecare model are sub imaginea sa un buton care va permite sa comandati livingul, avand ca tema unul din modelele prezentate de noi.

Atentie ! Nu este suficient sa trimiteti un formular de comanda, acesta are doar rolul de a ne arata modelul ales de dvs.

O comanda ferma trebuie sa inceapa cu un telefon la firma, pentru o programare: 0751 219 688

Mobila Living la comanda

 • Mobila living

  Mobila living

 • Modele livinguri

  Modele livinguri

 • Mobila living ieftina

  Mobila living ieftina

 • Biblioteci ieftine

  Biblioteci ieftine

 • Living

  Living

 • Sufragerii

  Sufragerii

 • Biblioteci living

  Biblioteci living

 • Mobilier living

  Mobilier living

 • Living modern

  Living modern

 • Mobila living moderna

  Mobila living moderna

 • Mobila sufragerie

  Mobila sufragerie

 • Mese living

  Mese living

Mobila la comanda !

High Class One este un producator de mobila la comanda cu o experienta de peste 10 ani in proiectare si creare de mobilier.

Proiectam si executam mobila numai la comanda si numai pentru Bucuresti sau imprejurimi.