vrei sa iti innoiesti mobilierul ? // doar suna: 0751 219 688
dressinguri

Dressing
Dressinguri

High Class One

High Class One este un producator de dressinguri, incepand de la faza de proiectare - pe calculator, in 3D - si terminand cu producerea mobilierului in fabrica proprie.

Mobila dressing se realizeaza la comanda, in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc). Mobila nu se afla pe stoc si, avand in vedere ca fiecare proiect este unic, nu va putem oferi preturi, nici macar orientative !

Mobila dressing are avantajul ca  ofera posibilitatea de a vedea intreaga garderoba fara a fi nevoiti sa deschidem o multime de usi, ca la sifonierul clasic. Aceasta mobila, asezata intr-o camera special amenajata, poate forma un excelent spatiu de depozitare pentru haine si accesorii vestimentare. Fiind formata din sectiuni de coloane, ce includ sertare rafturi si accesorii pentru depozitare pantofi, curele, haine etc. Este practic locul unde ne tinem intreaga garderoba personala sau a intregii familii, spatiul unde putem depozita o multime de lucruri pentru a avea acces cu usurinta la ele. In acest spatiu cu siguranta vei gasi foarte usor cea mai potrivita tinuta de seara sau de zi, fara a mai deranja toate lucrurile ca in clasicul sifonier. Pentru proiectarea mobilei dressing, designerii si consultantii Hign Class One va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Toate modelele de Dressinguri prezentate mai jos au caracter orientativ; ele vin in intampinarea dumneavoastra, ajutandu-va sa va creati o imagine a viitorului mobilier.

Fiecare model are sub imaginea sa un buton care va permite sa comandati mobila dressing, avand ca tema unul din modelele prezentate de noi.

Atentie ! Nu este suficient sa trimiteti un formular de comanda, acesta are doar rolul de a ne arata modelul ales de dvs.

O comanda ferma trebuie sa inceapa cu un telefon la firma, pentru o programare: 0751 219 688

Dressinguri la comanda

 • Dressing

  Dressing

 • Dressing hol

  Dressing hol

 • Mobila dressing

  Mobila dressing

 • Model dressinguri

  Model dressinguri

 • Dulap dressing

  Dulap dressing

 • Mobila dressing

  Mobila dressing

 • Dressing la comanda

  Dressing la comanda

 • Dressing dormitor

  Dressing dormitor

Mobila la comanda !

High Class One este un producator de mobila la comanda cu o experienta de peste 10 ani in proiectare si creare de mobilier.

Proiectam si executam mobila numai la comanda si numai pentru Bucuresti sau imprejurimi.