vrei sa iti innoiesti mobilierul ? // doar suna: 0751 219 688
dormitoare tineret

Mobila tineret
Dormitoare tineret

High Class One

High Class One este un producator de mobila la comanda, incepand de la faza de proiectare - pe calculator, in 3D - si terminand cu producerea mobilierului in fabrica proprie.

Mobila tineret se realizeaza in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc). Mobila nu se afla pe stoc si, avand in vedere ca fiecare proiect este unic, nu va putem oferi preturi, nici macar orientative !

Mobila tineret propusa de High Class One reprezinta compoziții de mobilier care îndeplinesc numeroasele nevoi ale vieții de zi cu zi ale copiilor și tinerilor prin versatilitate și multifuncționalitate. Dormitoarele propuse dezvoltă soluții complete , bazate pe cunoașterea nevoilor celor mai tineri și a îngrijorării părinților, care transformă fiecare cerere în răspunsuri practice.

Va prezentam un catalog eclectic și variat de mobila tineret, capabil să satisfacă orice nevoie. Aceste compoziții de mobilier cu o mare ergonomie , optimizează spațiul disponibil și creează contexte ideale pentru creșterea sănătoasă a copiilor si tinerilor. Numeroase variabile și dispoziții diferite permit dormitorilor să devină locuri de dormit în liniște totală, să se joace și să-și facă temele sau să-și primească prietenii.

Toate modelele de Dormitoare tineret prezentate mai jos au rolul de a va forma o imagine despre cum ar putea arata camera tânarului dumneavoastra.

Atentie ! Nu este suficient sa trimiteti un formular de comanda, acesta are doar rolul de a ne arata modelul ales de dvs.

O comanda ferma trebuie sa inceapa cu un telefon la firma, pentru o programare: 0751 219 688

Dormitoare Tineret la comanda

 • Mobila tineret

  Mobila tineret

 • Camere tineret

  Camere tineret

 • Mobila dormitor tineret

  Mobila dormitor tineret

 • Dormitor tineret

  Dormitor tineret

 • Mobila tineret fete

  Mobila tineret fete

 • Mobila tineret baieti

  Mobila tineret baieti

 • Set dormitor

  Set dormitor

 • Dormitoare ieftine

  Dormitoare ieftine

Mobila la comanda !

High Class One este un producator de mobila la comanda cu o experienta de peste 10 ani in proiectare si creare de mobilier.

Proiectam si executam mobila numai la comanda si numai pentru Bucuresti sau imprejurimi.